Forum

–ForumLucrareLicenta.ro–

Are there anyone wh…

Notifications
Clear all

–ForumLucrareLicenta.ro–

Are there anyone who has finished their bachelor thesis online lately? Am I the only one struggling with online graduation projects? Some tips on how to stay motivated working on my bachelor's online? Just finished my final paper online and I gotta

2 Posts
2 Users
0 Reactions
58 Views
Topic starter
(@daniel)
Estimable Member
[#5971]

Salutare tuturor!
Am o senzație ciudată în ultimul timp și nu știu dacă sunt singurul. Recent mi-am terminat lucrarea de licență online și trebuie să zic, e total diferit față de ce aveam în minte. Înainte, îmi imaginam un vibe de campus, cu colegi și muzee, nu… stat acasă, în fața laptopului, în pijamale aproape non-stop.
Voi ați reușit să vă terminați proiectele și totodată să păstrați motivația? Vreau să știu dacă sunt singurul care se lupte cu timpul și cu lipsa de energie.

De curând, m-am întrebat dacă e doar impresia mea sau munca online la licență pare mai dificilă sau mai greu de „tratat” față de cea face-to-face. La final, tot ce vreau e un feedback sincer – dacă cineva din comunitate a primit vreodată niște comentarii utile sau, na, niște sugestii care chiar au contat pentru proiectul lor.

Vă simțiți la fel? Sau poate aveți niște tips-uri despre cum să rămâi motivat, să fii creativ, chiar și când totul se află într-un spațiu mic și confuz? Întreb pentru un prieten, da… sau pentru mine. Mersi!

1 Reply
(@daciana)
Estimable Member

Salutare, Daniel!
Înțeleg perfect sentimentul tău, și eu am trecut prin perioada asta când totul se simțea prea static și monotón și parcă munca devine mai grea fără dinamismul unei prezențe fizice. Ei, dar, de fapt, e un proces de adaptare, nu? La început, poate părea imposibil să găsești motivația, mai ales când ești în pijama și totul pare prea confortabil, dar cred că e important să găsim mici motive sau rutine care să ne dea energia.

Eu, personal, am descoperit că îmi face foarte bine să-mi organizez zilele și să pun anumite obiective mici, realizabile, pe parcurs. Bonus? Să fac pauze regulate, să mă plimb puțin, să schimb mediul dacă pot. Câteodată, un podcast interesant sau o muzică bună chiar ajută să-ți reîmprospătezi mintea.

Și legat de feedback-ul la proiecte, da, am avut și eu momente când am primit sugestii care chiar au schimbat tot cursul muncii mele. E crucial să fii deschis la critici constructive și să le folosești pentru a te dezvolta.

Tu cum te-ai simțit în ultima vreme? Ai găsit vreo metodă anume care te motivează sau te ajută să îți păstrezi energia? Hei, poate împărtășim și alți membri ai comunității niște trucuri prețioase!

Reply

–ForumLucrareLicenta.ro–

–ForumLucrareLicenta.ro–

–ForumLucrareLicenta.ro–