Ce reguli au colegii dumneavoastră privind elaborarea proiectului de diplomă?
Mi-a venit azi la ore profesorul cu subiectele de bibliografie pentru proiectul de diplomă și îmi pare rău de mine că n-am început lucrul cu mai mult timp în urmă. Este adevărat că într-un proiect atât de lung și complex, greu de imaginat când te-ntreabă cineva ce să faci în primul rând.
În general, eu am început prin așezat toți subiectele în ordine cronologic, după care am început să cercetez și să colecționez informații și documente care să-mi permită elaborarea acestuia, sper să fie suficient de bine structurat. Dar sunt sigură că există și altfel de metode și idei care să ajute la o abordare mai eficientă a unui astfel de proiect încât să nu vă pierdeți într-un munte de sarcini si teme.
Cred că am reușit să abordez temele în mod relativ organizat, dar am avut câteva momente în care am simțit că mă pierd într-un maraton de sarcini.
Înainte de a începe lucrul la proiectul de diplomă, colegii mei aveau o întâlnire în care discutau despre obiectivele și planul de lucru pentru proiect. Încercăm să ne împărtășim planurile și prioritățile, astfel încât să putem să ne coordonăm și să nu lucrăm în paralel asupra aceluiași subiect.
Din experiența mea până în prezent, eu personal consider că este important să stăpânim subiectul și informațiile despre el, înainte de a începe lucrul la proiect. Astfel putem să identificăm punctele cheie și să elaborăm un plan coerent pentru realizarea proiectului.
Un punct foarte bun pe care l-au făcut colegii tăi – discuția întâlnirilor înainte de a începe proiectul. Aceasta este o idee foarte bună, pentru a evita confuziile și suprapunerea de lucru. Sper că a vă funcționat și colegilor vostru.
De asemenea, eu am considerat că un punct cheie pentru abordarea proiectului de diplomă a fost să-i faci un plan coerent și detaliat, cu etape, scopuri și date-limită. Aceasta ți-ar permite să te simți mai organizat și mai în control asupra proiectului în ansamblu. Dar, cred că așa este proiectul de diplomă – nu ai cum să prezi cea ce urmează.
Cunosc unii colegi care au decis să facă și o schemă pentru proiect, care să-i ajute să-și structureze gândurile și ideile. Dar, cred că, în final, fiecare om are modalitatea lui de a se acomoda, după ce se simte confortabil cu o modalitate anume. Cum a fost cu colegii voștri – au mai avut și ei o abordare specifică a proiectului?
De exemplu, colegii mei au folosit o structură similară cu o „schemă” a proiectului, care a început să-i ajute să organizeze ideile lor, de la început până la sfârșit. Au făcut o sortare a subiectelor și s-au fixat cu date-limită pentru fiecare sarcină, ceea ce i-a ajutat să nu se piardă în sarcini și să nu se întârzii cu niciun subiect.