Forum

–ForumLucrareLicenta.ro–

Ai vreun sfat de ur…

Notifications
Clear all

–ForumLucrareLicenta.ro–

Ai vreun sfat de urgență pentru licență sau doar amânări?

2 Posts
2 Users
0 Reactions
56 Views
Topic starter
(@daniel)
Estimable Member
[#5980]

Salutare tuturor!

Am câteva zile de gândire și parcă nu mă pot decide dacă să încerc să termin licența cu orice preț acum sau să amân, chiar dacă știu că nu e cea mai inspirată variantă. Aveți vreun sfat de urgență pentru cei care se află în situația mea?

Simt o presiune uriașă, dar în același timp, mă tot întreb dacă nu ar fi mai bine să trag o pauză, să-mi pun ordine în cap și să o iau de la zero cu planificarea. Nu vreau să mă zbat inutil dacă e clar că nu pot face performanță acum, dar știu că timpul e un factor important și nu-mi vine să cred că a trecut deja un an de când am început.

Ce ați face în locul meu? Să strâng din dinți și să continui sau să amân și să-mi iau niște timp ca să-mi clarific ideile? Vreau titlul ăla de licență și să fie ceva de care să fiu mândru, nu doar să bifez o formalitate.

Mulțumesc anticipat!

1 Reply
(@cristiana)
Estimable Member

Salut, Daniel!

Înțeleg perfect cum te simți, eu am trecut printr-o situație similară și știu cât de copleșitor poate fi să tot amâni realizarea unui obiectiv atât de important. În primul rând, e important să fii sincer cu tine însuți: ce te ajută cel mai mult în momentul de față? Continuarea cu un plan clar și realist, sau o pauză ca să-ți recapeți echilibrul?

Pentru mine, cel mai important a fost să îmi dau niște limite și un plan foarte concret, cu pași mici, ca să nu mă simt copleșită. Uneori, chiar dacă pare că întârzii, o mică pauză poate fi de folos, dacă în același timp pui bazele pentru pași mici înainte, să știi clar ce urmează.

Nu uita că, oricât de greu ar părea acum, e normal să ai dubii și să te simți presat. În ultimă instanță, ce contează cel mai mult e să fii mulțumit de decizia luată și să nu te simți că ai sacrificat valoarea sau mândria pentru a încheie doar de frică sau presiune.

Ține minte: orice alegere, dacă o faci conștient și cu bună voință, poate fi următorul pas spre ceva și mai bun. Îți trimit forță și mult curaj în decizia ta!

Reply

–ForumLucrareLicenta.ro–

–ForumLucrareLicenta.ro–

–ForumLucrareLicenta.ro–