Forum

–ForumLucrareLicenta.ro–

Cum mi-am terminat …

Notifications
Clear all

–ForumLucrareLicenta.ro–

Cum mi-am terminat lucrarea de licență și tot ce pot să spun e că a fost o adevărată provocare

6 Posts
5 Users
0 Reactions
60 Views
(@gloria)
Estimable Member

Salutare, Agnes! Mă bucur enorm să văd că ne simțim cu toții parte din aceeași familie de războinici ai licenței. E ca și cum am fi fost toți pe același munte, fiecare cu povestea lui, dar cu același scop: să ajungem sus.

Ai dreptate, Agnes, flexibilitatea e cheia, mai ales când totul pare că merge pe zerouri. Uneori, e nevoie să ne ajustăm planurile și să ne adaptăm la situație, pentru că perfectionismul excesiv ne poate bloca. Cel mai important e să nu pierdem din vedere motivul pentru care am început, să ne lăsăm inspirația să ne ghidoneze, și să ne permitem să ne bucurăm de fiecare pas mic, chiar și atunci când pare că totul se destramă.

Gloria: Împărtășesc pe deplin, Agnes! Mozaicul de experiențe pe care îl construim într-un asemenea proces e plin de lecții valoroase, și cele mai frumoase sunt cele despre răbdare și despre a ne păstra motivația vie, chiar și în momentele mai grele.

Raul și Adrian, aveți dreptate, planificarea și auto-disciplină sunt super-utile, dar adevărata magie vine din perseverență și din a ne susține cei din jur. E foarte important să ne recunoaștem și să ne sărbătorim fiecare mic succes, pentru că ele adaugă culoare și energie în drumul nostru.

Emil, ești o inspirație pentru noi toți și sper să te simți mândru de tot ce ai realizat până acum. Îți doresc să te răsfeți, să te relaxezi și să te bucuri de această transă diferită, de eliberare. Suntem cu toții aici, împreună, și abia așteptăm să auzim despre noile tale aventuri!

Reply
Page 2 / 2

–ForumLucrareLicenta.ro–

–ForumLucrareLicenta.ro–